Tarieven en vergoedingen

 

Mindfulness

De kosten voor de Mindfulness trainingen bedragen € 320,- voor particulieren en € 420,-indien de werkgever betaald of incompany trainingen. Individuele trainingen bedragen € 320,-  Naast het volgen van de 8 trainingssessies ontvang je een praktisch werkboek met theorie en meditatie-oefeningen.

Vergoeding zorgverzekeraar
Een groot aantal zorgverzekeraars vergoedt vanuit de aanvullende verzekering de mindfulness training. Dit maakt mindfulness nog toegankelijker. De voorwaarden voor een vergoeding verschillen per verzekering, en dikwijls is een verwijzing van huis- of bedrijfsarts nodig. De trainer dient categorie 1 gecertificeerd te zijn bij de VMBN.

Mocht je aangesloten zijn bij een van deze zorgverzekeringen en aan de voorwaarden voldoen, dan kun je de training dus geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen. De uiteindelijke beslissing ligt bij de zorgverzekeraar. Er staat ook veel informatie over vergoedingen op:
www.zorgwijzer.nl/vergoeding/mindfulness.

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

De kosten voor de training bedragen € 275,- voor particulieren en € 335,- indien je werkgever betaald. Naast het volgen van de 6 trainingssessies ontvang je wekelijks theorie, opdrachten en inspiratie voor thuis.

Therapie/Coaching

Dit vindt altijd individueel plaats en de duur hangt af van de behoefte van de cliënt. Kosten zijn 90,00 euro per uur incl btw. Dit valt onder de niet vergoede zorg aangezien ik als praktijk niet aangesloten ben bij een zorgverzekeraar.  Voordeel is dat er geen behandelplafond is en er dus geen restricties zijn in de behandelduur of de soort behandeling.

Stiltedagen

De kosten voor een stilte dag zijn 85 euro waarbij de lunch en alle meditaties zijn inbegrepen.

Reacties zijn gesloten.